10% korting op banken

 

Cozy-Homes ziet je wel zitten!!


Het is Sale bij Cozy-Homes.
Zachte zwoele zomeravonden en lange warme dagen, heerlijk. Met het veranderen van het weer bedenk je ineens: Tijd voor iets nieuws in huis. Daarom geven wij van 28 juni tot en met 21 juli 10% korting op iedere bank die wij in onze collectie hebben. Helemaal naar eigen wens en stijl samen te stellen, de perfecte gelegenheid dus om jouw eigen droombank werkelijkheid te laten worden. Én Cozy-Homes heeft zoveel meer dan meubelen: tafeltjes, leuke woonaccessoires, kussens, verlichting. Teveel om op te noemen. Het is dus zeker de moeite waard om in deze weken naar één van onze winkels te komen.

Hieronder zie je een selectie van onze banken. Klik er op en maak nader kennis. Of (beter nog) kom naar de winkel en bekijk hem in het echt. Tip: bel van tevoren even naar de winkel of jouw bank er wel staat. 

 

De bovenstaande banken zijn maar een deel van onze collectie. Klik hier voor een overzicht van alle banken. En als je in de winkel wilt gaan kijken, klik dan hier voor een overzicht van onze winkels en vind de dichtstbijzijnde. Bel van tevoren even of je bank aanwezig is. 

Voorwaarden:
Actie loopt van 28 juni tot en met 21 juli 2024.