Vier de herfst!!


Cozy-Homes bankenfestival
Het is niet dat wij een hekel hebben aan de zomer. Zeker niet. Zachte zwoele zomeravonden en lange warme dagen, wij zijn er vóór. Maar eerlijk is eerlijk, als het een beetje kouder wordt kruip je tóch wat makkelijker tegen elkaar aan. En dan kan het gebeuren dat je bank opeens niet meer zo comfortabel aanvoelt dan je dacht. Tijd voor iets nieuws. Daar is een oplossing voor. Cozy-Homes heeft iets te vieren. En dat doen wij natuurlijk niet half-half. Daarom ontvangt iedereen van 16 september tot en met 30 september een korting van 20% op iedere bank die wij in onze collectie hebben. De korting wordt uitgekeerd in de vorm van een cadeaubon. En die zal bij de naderende feestdagen goed van pas komen. Want Cozy-Homes heeft zoveel méér dan meubelen: tafeltjes, leuke woonaccessoires, kussens, verlichting. Teveel om op te noemen. Gebruik hem zelf of geef hem weg als waardevol kerstcadeau. Onderaan deze pagina zie je een selectie van onze banken. Klik er op en maak nader kennis. Of (beter nog) kom naar de winkel en bekijk hem in het echt. Ga gerust zitten, kruip even tegen elkaar aan en je weet het. Dit is hem. Tip: bel van tevoren even naar de winkel of jouw bank er wel staat. 
 

 

De bovenstaande banken zijn maar een deel van onze collectie. Klik hier voor een overzicht van alle banken. En als je in de winkel wilt gaan kijken, klik dan hier voor een overzicht van onze winkels en vind de dichtstbijzijnde. Bel van tevoren even of je bank aanwezig is. 

Voorwaarden:
Actie loopt van 16 september tot en met 30 september 2022. In plaats van de cadeaucheck kan je kiezen voor contant, je ontvangt dan de helft van de waarde van de cheque.