Koop mét persoonlijk advies een bank, kast, tafel of fauteuil.

Bij ons krijgt ieder die dat wil zijn personal shopper. Dat is iemand die zich inleeft in jouw woonsituatie en je op die wijze van de allerbeste adviezen kan voorzien. uitgaande van jouw smaak en jouw budget. 

PERSONAL SHOPPER OP AFSTAND

Om de 1,5 meter te waarborgen, bieden wij je een personal shopper op afstand. Op het eerste gezicht lijkt het een vreemd fenomeen, maar het is meer van deze tijd dan je denkt. En samen kunnen we het natuurlijk werkend maken, want wanneer je toe bent aan een nieuwe bank, kast, tafel of fauteuil kun je uit het volgende keuze:

Stap 1 - MIX & MATCH
Stap 2 - Op afspraak
 

Waarom jouw personal shopper
Maatwerk gordijnen

Mix&Match

Je wilt het product (bijvoorbeeld een bank of kast) graag in een bepaalde kleur of opstelling hebben maar wilt (nog) niet naar de winkel komen. Dan kun je telefonisch of bij voorkeur met behulp van beeldbellen via Whatsapp met jouw personal shopper overleggen, jouw wensen bespreken, zodat het product van jouw keuze kan worden samengesteld.

Maatwerk raamdecoratie

 

Jouw Personal Shopper neemt je via beeldbellen mee door de winkel en laat je verschillende alternatieve producten en zelfs kleurstalen zien. Hij kan je dus ook nog andere producten laten zien die binnen jouw smaak óók aantrekkelijk zijn. Je krijgt dan een product helemaal op maat. Met een paar weken wordt het product bij je thuis geleverd.

 

Maatwerk vloeren

Op Afspraak

Wil je tóch graag zelf nog even komen proefzitten of het materiaal bekijken, maak dan een afspraak voor een bezoek. Je komt op het moment dat het jou uitkomt naar een van onze winkels. Dat kan binnen en buiten de normale winkeluren zijn.

Jouw Personal Shopper wacht je op en begeleidt je door de winkel. Veilig en vertrouwd. Je bent van harte welkom.

Veilig

Het zijn rare tijden, die het 1,5 meter afstand beleid met zich meebrengt, maar wij zetten graag een stapje extra om een veilige plek te creeeren om jouw inkopen te doen. Wij leven de regels van het RIVM nauwkeurig na.

Alle contactoppervlakken worden vaak schoongemaakt en gedesinfecteerd. Maar mocht je twijfels hebben, dan is de Personal Shopper er om je te helpen op afstand.

Wij zijn je graag van dienst.