Word Cozy-Homes retailpartner

Het woonconcept Cozy-Homes

De consument is op zoek naar beleving en dat is met stalen niet heel makkelijk te realiseren. De ultieme beleving is een sfeer creëeren die de consument thuis heel graag zou willen ervaren. Maar hoe doe je dat? Ga je zelf meubelen inkopen? Alle beurzen af en keuzes maken? Er zitten tenslotte maar 24-uur in een dag en je hebt al genoeg te doen.

Daarom is er nu Cozy-Homes. De mensen van Cozy-Homes gaan wél naar de beurzen in binnen- en buitenland. Zij weten wat er speelt en wat je moet kiezen. Al deze kennis is nu beschikbaar voor de woninginrichter. Haak aan en wanneer je 250m2 of meer beschikbaar hebt, dan kun je in een handomdraai de sfeer creëeren waar de Nederlandse consument op zit te wachten.

 

Waarom Cozy-Homes?
Maatwerk gordijnen

Meer omzet, maar minder werk

Als je voor € 100.000,- extra aan vloeren verkoopt, heb je er meteen ook een probleem bij vanwege alle arbeid die dat vergt. Bij meubelen en woonaccessoires ligt het iets anders. De consument neemt het grootste deel van de producten zelf mee naar huis. En een bank afleveren, dat is niet zoveel werk. Je laadt hem in je bus, bezorgt hem thuis, pakt hem netjes uit, neemt het karton mee terug en laat een tevreden klant achter. 

Met een beperkt risico realiseer je tussen de €100.000,- - €200.000,- of meer aan extra omzet, zonder montage of installatiewerk.

Maatwerk raamdecoratie

Creëer een 360 graden wooncarrousel

Wanneer je je winkel aanvult met het Cozy-Homes concept maak je wat wij noemen een 360 graden wooncarrousel. Dit houd in dat een klant binnen kan komen voor een bijzettafeltje en vertrekt met een nieuwe vloer. Het één versterkt het ander. De frequentie van winkelbezoek zal ook toenemen. Klanten zullen vaker in de winkel komen, omdat er steeds iets nieuws te zien is. En je weet hoe het gaat. Even snuffelen, even kijken, misschien een cadeau uitzoeken, of iets voor thuis.

De klant die je anders maar één keer in de vijf jaar ziet, zie je nu veel vaker.

 

 

Maatwerk vloeren

Boor een nieuwe klantengroep aan

Je winkel wordt veel laagdrempeliger. Bij een woninginrichter komen consumenten binnen om te kopen, bij een Cozy-Homes komen ze snuffelen. Dat betekent dat in principe iedere vrouwelijke consument in jouw winkelgebied vaker bij je in de winkel zal komen. Je krijgt dus nieuwe klanten binnen. Jongere klanten, klanten met interesse voor wonen en woonbeleving. Precies die groepen die je nodig hebt om op de langere termijn te kunnen blijven bestaan.

Zie het maar als marketing die geen geld kost, maar waaraan je geld verdient. 

 

En Zo doe je dat!
 

 

 

Word retailpartner!

Dit is wat wij doen. Je ontvangt een complete en actuele collectie, bestaande uit banken, eettafels en -stoelen, fauteuils, maar ook karpetten, kussens, salontafels, verlichting en roomdividers. Deze collectie houden wij actueel. Verder krijg je natuurlijk alle verkoopinformatie die nodig is om de consument optimaal te bedienen. Dit is belangrijk, want een bank kent vele verschijningen door de variaties in pootjes, stoffen en afmetingen. Je staat dus nooit met de mond vol tanden. 

Je krijgt een exclusief verzorgingsgebied, waarin geen andere Cozy-Homes kan opereren. Heb je minimaal 250m2 winkelruimte ter beschikking en wil je uitbreiden met het assortiment meubelen en woondecoratie? Dan is de snelste weg naar vernieuwing het versturen van een e-mail of neem telefonisch contact op: 06-55962445.

 

Aanhef
dhr. mevr.

Naam*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mail*