Word Cozy-Homes retailpartner

Het woonconcept Cozy-Homes

Cozy-Homes is hét  shop-in-shop woonconcept. Op een oppervlakte van 250 tot 1500 vierkante meter realiseren wij een complete woonbeleving met meubelen en woonaccessoires. De ultieme beleving is een sfeer creëren die de consument thuis heel graag zou willen ervaren. Maar hoe doe je dat? Ga je zelf meubelen inkopen? Alle beurzen af en keuzes maken? Er zitten tenslotte maar 24-uur in een dag en je hebt al genoeg te doen.

Daarom is er nu Cozy-Homes. De mensen van Cozy-Homes gaan wél naar de beurzen in binnen- en buitenland. Zij weten wat er speelt en wat je moet kiezen. Al deze kennis is nu beschikbaar voor jou. Haak aan en wanneer je 250m2 - 1500m2 beschikbaar hebt, dan kun je in een handomdraai de sfeer creëren waar de Nederlandse consument naar op zoek is.

 

Waarom Cozy-Homes?
Maatwerk gordijnen

Meer omzet, maar minder werk

Cozy-Homes ontzorgt je werkelijk. Je wordt voorzien van alle informatie om je klanten goed te woord te kunnen staan. Er wordt gezorgd voor prijskaarten, POS materiaal en actie materiaal. Daar hoef jij dus niet meer naar om te kijken. Alles wordt vanaf het hoofdkantoor geregeld, zodat jij lekker kan verkopen. Naast dit alles wordt je deskundig begeleid en worden er, waar nodig, trainingen verzorgd. Alles om jou in je kracht te plaatsen.

Maatwerk raamdecoratie

Creëer een 360 graden wooncarrousel

Je kunt Cozy-Homes prima inzetten om je winkel helemaal up to date te krijgen. De meubelen waar Nederlanders naar op zoek zijn, aantrekkelijk gepresenteerd. Maar onderschat de rol van woonaccessoires niet. Ons team creëert een wereld die de consument nodig heeft om keuzes te maken. Verlichting, klein-meubelen, karpetten, decoratie, accessoires, kunstbloemen het is er allemaal. Deze sfeermakers worden regelmatig in blokorder vorm aangeboden, als je nog genoeg sfeermakers in je winkel hebt staan kan je deze overslaan. Wanneer je je winkel daarnaast aanvult met woningtextiel maak je wat wij noemen een 360 graden wooncarrousel. Dit houdt in dat een klant binnen kan komen voor een bijzettafeltje en vertrekt met een nieuwe vloer. Het één versterkt het ander. Ook daar kunnen wij je heel goed bij helpen. De frequentie van winkelbezoek zal ook toenemen. Klanten zullen vaker in de winkel komen, omdat er steeds iets nieuws te zien is. En je weet hoe het gaat. Even snuffelen, even kijken, misschien een cadeau uitzoeken, of iets voor thuis.

De klant die je anders maar één keer in de vijf jaar ziet, zie je nu veel vaker.

 

 

Maatwerk vloeren

Boor een nieuwe klantengroep aan

Je winkel wordt veel laagdrempeliger. Bij een woninginrichter of meubelzaak komen consumenten binnen om te kopen, bij een Cozy-Homes komen ze snuffelen. Dat betekent dat in principe iedere  consument in jouw winkelgebied vaker bij je in de winkel zal komen. Je krijgt dus nieuwe klanten binnen. Jongere klanten, klanten met interesse voor wonen en woonbeleving. Precies die groepen die je nodig hebt om op de langere termijn te kunnen blijven bestaan. Zie het maar als marketing die geen geld kost, maar waaraan je geld verdient. 

Trouwens, aan onze website wordt veel aandacht besteed. Iedere dag wordt eraan gewerkt om de site optimaal te houden en te verversen. Het is een plek waar consumenten graag hun nieuwe meubelen bekijken en configureren. De site inspireert en informeert. Zodat jouw klanten vaak al goed voorbereid naar je winkel komen.

 

 

En Zo doe je dat!
 

 

 

Word retailpartner!

Dit is wat wij doen. Je ontvangt een complete en actuele collectie, bestaande uit banken, eettafels en -stoelen, fauteuils, maar ook karpetten, kussens, salontafels, verlichting en roomdividers. Deze collectie houden wij actueel. Verder krijg je natuurlijk alle verkoopinformatie die nodig is om de consument optimaal te bedienen. Je staat dus nooit met de mond vol tanden. Door gebruik te maken van Logictrade kan je met iedere consument alle meubelen configureren. Dat neemt onzekerheid weg en bevorderd de verkoop. Ook de facturering van je bestellingen nemen wij over. Je krijgt éénmaal per week een weekstaat die je moet betalen. Je betaalt met 30 dagen.

Je krijgt een exclusief verzorgingsgebied, waarin geen andere Cozy-Homes kan opereren. 

En de kosten? Geen ingewikkelde percentage regelingen maar een redelijk en vast bedrag per maand. Wel zo overzichtelijk.

Heb je minimaal 250m2 winkelruimte ter beschikking en wil je uitbreiden met het assortiment meubelen en woondecoratie? Dan is de snelste weg naar vernieuwing het versturen van een e-mail of neem telefonisch contact op: 06-55962445.

 

Aanhef
dhr. mevr.

Naam*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mail*